img

Πιστεύουμε ότι θα τα βρείς απροσδόκητα ενδιαφέροντα, καθώς δεν είναι όπως ένα απλό μάθημα τάνγκο. Οι συναντήσεις αυτές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για διαδικτυακή παρακολούθηση.

Τα νέα μαθήματα ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα. Για τη συμμετοχή σου απλώς συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής που θα βρεις παρακάτω

Το TangOnline είναι μια ασφαλής πλατφόρμα και σου προσφέρει τη δυνατότητα να συνεχίσεις να μελετάς τις διαφορετικές πτυχές του Tango. Κινήσεις, μουσική, ιστορία και γλώσσα, όλα συνδέονται! Τώρα μπορείς να διευρύνεις τις γνώσεις σου σε όλες τις αποχρώσεις του τάνγκο μέσω των μαθημάτων που έχουμε ετοιμάσει. Θα χρειαστείς λιγότερο από 5 λεπτά για να ενημερωθείς.

Tο TangOnline είναι το καινούριο μας σπίτι. Σε περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σου τις γνώσεις και την εμπειρία μας στο tango

Εβελίνα, Alejandro & Marisol, Θοδωρής & Ιωάννα, Jordi & Έλλη . 

Νέα TangOnline Μαθήματα
Nέο:Tango Basics

Κάθε Κυριακή στις 18:00 με τις Marisol Morales & Εβελίνα Σαραντοπούλου

Κάθε μάθημα έχει δύο ενότητες. Η πρώτη σχετίζεται με τις κινήσεις στο tango, εξηγούμε την τεχνική δομή και εξασκούμαστε σε βασικά βήματα. Η δεύτερη ενότητα είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι βασισμένο στην ιστορία του tango: "Φτιάχνοντας μαζί το παζλ της ιστορίας του Tango” 

Ιδανική επιλογή για αρχαρίους ή για προχωρημένους που θέλουν να επιστρέψουν στα "βασικά" και να μάθουν περισσότερα για το tango του παρελθόντος

Αυτή την Κυριακή 26  Απριλίου το μάθημα είναι Δωρεάν!

Μάθε Περισσότερα & Κάνε την Εγγραφή σου!
Νέο:Ισπανικά για το Tango

Κάθε Πέμπτη στις 21:00 με την Ιωάννα Παπαχρήστου

Πρόκειται για ταχύρρυθμο διαδικτυακό πρόγραμμα ισπανικών τρίμηνης διάρκειας εστιασμένο στην κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου. Θα προσεγγίζουμε την αργεντίνικη γλώσσα (ισπανικά με τοπικές ιδιαιτερότητες), με στόχο την κατανόηση των στίχων και του ευρύτερου πολιτισμικού περιβάλλοντος που γέννησε το Tango. 

(Το πρώτο τμήμα έχει κλείσει από συμμετοχές, για αυτό ανοίγουμε νέο τμήμα αυτή την Πέμπτη 23 Απριλίου)

Μάθε Περισσότερα & Κάνε την Εγγραφή σου!
Νέο:Tεχνική MILONGA & VALS 
για καβαλιέρους και ντάμες

Κάθε Δευτέρα στις 19:00 με τον Jordi Moragues

Απευθύνεται σε καβαλιέρους/ντάμες ή ζευγάρια.

Σε κάθε μάθημα μελετάμε ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε χωρίς παρτενέρ. Οι ασκήσεις βασίζονται σε βήματα για tango, milonga και vals, σύντομες ακολουθίες που εφαρμόζονται απευθείας στον χορό μας. Για κάθε άσκηση θα αναλύσουμε τη δομή, τη σωστή τεχνική, τη μουσικότητα και εκφραστικότητα μέσω της δυναμικής. Θα δούμε επίσης “στολίδια” για καβαλιέρους και ντάμες.

Μάθε Περισσότερα & Κάνε την Εγγραφή σου!
Νέο: Ο άνθρωπος πίσω από τη μουσική

Κάθε Πέμπτη στις 19:00 με την Μαρισόλ Μοράλες
Αυτή την Πέμπτη θα γνωρίσουμε τον πολύ σημαντικό μαέστρο Alfredo Gobbi

Κάθε ορχήστρα είναι διαφορετική και έχει έναν μοναδικό τρόπο να εκφράσει την ταυτότητά της στο τάνγκο. Η σύνδεση μεταξύ του σκηνοθέτη της ορχήστρας και των ενορχηστρώσεων, η αλληλεπίδραση μεταξύ των μουσικών και οι διάφορες ιστορίες της ζωής του τανγκό έδωσαν στην ορχήστρα μια προσωπικότηταΟ στόχος είναι να καταλάβουμε τις προσωπικότητες πίσω από τη μουσική για να πάμε βαθύτερα σε αυτό που χορεύουμε και να καταλάβουμε γιατί αγαπάμε τη μουσική τους μέχρι σήμερα.

Το φωτογραφικό και μουσικό υλικό κοινοποιείται σε όλους τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Μάθε Περισσότερα & Κάνε την Εγγραφή σου!
Νέο: Μουσικότητα τάνγκο για χορευτές χωρίς μουσική παιδεία

Κάθε Σάββατο στις 21:00 με τον Θοδωρή Γεωργεδάκη

Μιλώντας όσο πιο απλά για τη μουσική.Ένα σεμινάριο ταξίδι στον πλούσιο ωκεάνο της μουσικής του Tango.Από τα εύκολα στα πιο σύνθετα, από τα προφανή στις εξαιρέσεις.

(Δύο τμήματα έχουν ήδη κλείσει από συμμετοχές οπότε δημιουργήσαμε νέο τμήμα που ξεκινάει το Σάββατο 02 Μαίου.)

Μάθε Περισσότερα & Κάνε την Εγγραφή σου!
Υπάρχοντα TangOnline τμήματα που μπορείτε να ενταχθείτε
Tango On Focus

Κάθε Τετάρτη στις 20:00 με την Εβελίνα Σαραντοπούλου

Μερικές φορές πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να βελτιώσουμε το tango μας ή την πρακτική μας εάν δεν έχουμε παρτενέρ. Αυτό δεν είναι αλήθεια! Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά που πρέπει να εξερευνήσουμε μόνοι μας, προκειμένου να προσφέρουμε ένα πλεονέκτημα στην αγκαλιά του παρτενέρ μας. Ευκαιρία να αναλύσουμε αυτά που χρειαζόμαστε περισσότερο για να αναπτυχθούμε: σύνδεση με το σώμα μας και με το πάτωμά μας. Ποιες οι δυνατότητες και οι περιορισμοί μας, καθώς και οι φυσικές δυνάμεις που βιώνουμε όταν χορεύουμε. Σε κάθε μάθημα επικεντρωνόμαστε σε μια από τις δημοφιλείς φιγούρες.

Μάθε Περισσότερα & Κάνε την Εγγραφή σου!
Τεχνική γυναικών

Κάθε Παρασκευή στις 20:00 με την Έλλη Καραδήμου
Το μάθημα προορίζεται για όσους θέλουν να έχουν το χρόνο να διερευνήσουν και να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες του σώματός τους όσον αφορά τις κινήσεις του tango.
Το μάθημα χωρίζεται σε τρία μέρη. 1. Ζέσταμα  2. Τεχνική περπατήματος με τακούνια με διακοσμητικά 3. Χορογραφημένοι συνδυασμοί διαθέσιμοι για πρακτική άσκηση

Μάθε Περισσότερα & Κάνε την Εγγραφή σου!
TANGO BODYWORK

Κάθε Τετάρτη στις 18:00 και Σάββατο στις 13:00 με τον Σέργιο Τσαγκάρη

Τo Tango Bodywork είναι ένα απλό και αποτελεσματικό σύστημα εκγύμνασης όλου του σώματος το οποίο απευθύνεται σε χορευτές/μαθητές tango και όχι μόνο. Αντλεί ασκήσεις και κινησιολογία από το τάνγκο, το σύγχρονο, το μπαλέτο, την καλλισθενική γυμναστική, ακόμα και από τις πολεμικές τέχνες. Σας υπόσχεται ότι θα νιώσετε τη διαφορά από το πρώτο μάθημα.

Μάθε Περισσότερα & Κάνε την Εγγραφή σου!

Fill out my online form.